Jag har fått ett verkligt toppenjobb, det är verkligen trevligt att börja arbeta på SMB medlemsservice. När det stod klart att det stora boklagret med tillhörande servicefunktioner, där medlemsservice är den viktigaste, skulle flytta till Skurup, anmälde jag mig frivilligt.

Skurup ligger vackert beläget på den skånska slätten, halvvägs mellan Ystad och Malmö. Till flygplatsen Sturup tar det bara tio minuter med bil. Här är vi ett gäng skånska ”gräbbor” (betyder flicka) som svarar i telefon, besvarar mail och allt annat som görs på medlemsservice.

Då böcker anländer till Skurup inventerar och registrerar jag dem. Med tanke på din och övriga intressekamraters stora läslust är det ett omfattande arbete. Jag packar även böcker och svarar på medlemssamtal.

En annan spännande arbetsuppgift, som jag ser fram emot,  är att sätta samman spännande bokpaket med SMB:s vetenskapsredaktör Jan Waernberg. Min bestämda uppfattning är att alla medlemmar ska få möjlighet att beställa det som intresserar dem. När Jan senast besökte Skurup i juni satt vi och spånade spännande bokpaket; till exempel om flyg, raidföretag under andra världskriget, antika befästningar och mycket annat. Vad jag erfarit har gensvaret alltid varit fantastiskt och böckerna tar slut på nolltid!

När erbjudanden skall ut blir det min uppgift att skriva e-brev, notera att erbjudanden bara går ut till dig som visat speciellt intresse för vissa ämnen. Böckerna erbjuds inte i Pennan & Svärdet. Får du ett brev så bör du svara omgående, om du är intresserad av böckerna, annars finns det en överhängande risk att de tar slut (självklart kontrollerar jag med vetenskapsredaktören, så att e-breven bara går ut till de verkligt intresserade – och inga andra).

Det går inte att säga annat än att jag verkligen trivs att arbeta i Skurup. Vi som arbetar här på SMB medlemsservice har redan blivit som en liten familj. Jag är dessutom romantiskt lagd och bor tillsammans med min make och mina barn i ett stort sekelskifteshus i en närbelägen ort.

Vi på medlemsservice gör vårt bästa för att du ska få bästa tänkbara service. För att det ska gå ännu snabbare ber jag dig att ha ditt medlemsnummer tillgängligt då du kontaktar oss.


Med förhoppning om att du får en fortsatt trevlig höst!

Cecilia Hansson
SMB medlemsservice i Skurup

 

Du har väl inte missat SMB:s kostnadsfria nyhetsbrev? Direkt i din e-post!

Nyhetsbrevet Krigsmyter

Krigsmyter

Ta del av nya, anmärkningsvärda och överraskande militärhistoriska fakta om andra världskriget! Via det kostnadsfria nyhetbrevet Krigsmyter tar du del av tidigare stängda och hemliga krigsarkiv vilka avslöjar okända och oväntade militärhistoriska upptäckter om Andra Världskriget.

Nyhetsbrevet MILITÄRT!

MILITÄRT!

Vill du följa med i det senaste om aktuella militära händelser, vapen och förband? Anmäl dig då till det kostnadsfria nyhetsbrevet MILITÄRT!
Sergant Per Wallin guidar dig genom pansar, elitförband och svenska krigsdeltagare i modern tid. Läs mer, klicka på länken nedan!

Nyhetsbrevet Stormaktstid

Stormaktstid

Det kostnadsfria nyhetsbrevet Stormaktstid tar dig med på små färder bakåt i tiden, och låter krutröken tätna kring viktiga, spännande och avgörande händelser under den mest dramatiska perioden i Sveriges historia. Slagfältsarkeolog Bo Knarrström levererar lättlästa och tankeväckande artiklar direkt till din e-post!