Det är verkligen en förmån att få arbeta på SMB:s medlemsservice! Här råder det en oerhört god och kamratlig anda. Jag har det huvudsakliga ansvaret för telefonsamtal och mail från medlemmar. Det är sann livskvalitet att få prata med alla engagerade medlemmar, skrattet är aldrig långt borta. SMB:are är det trevligaste släkte som tänkas kan.

Arbetstempot är högt, något som är enbart roligt. Med tanke på hur mycket jag får tillbaka då jag anstränger mig lite extra är mitt arbete väl värt mödan. Dagarna brukar gå väldigt fort. Blir det för mycket för oss flickor är styrelsen beredda att rycka in, för att packa böcker och sköta telefonerna, med kort varsel. Ju fler eldsjälar vi är på plats, desto trevligare blir det!

Min mentor är SMB:s medlemsombudsman Raija Olsson. Hon har lärt mig det mesta jag kan om SMB. Raija är en verklig klippa och det känns skönt att hon alltid finns till hands om det mot förmodan skulle uppstå problem.

En annan anledning till att jag verkligen trivs är att Skurup ligger på landet, långt borta från storstadens stress och luftföroreningar. Det känns som att jag är ett levande exempel på att det vackra skånska landskapet påverkar människor positivt.

Om du behöver fråga oss om något, ha ditt medlemsnummer tillgängligt. Vi kan då hjälpa dig betydligt snabbare.


Hoppas du får en fortsatt fin höst!


Louise Averfalk
SMB-medlemsservice i Skurup

 

Du har väl inte missat SMB:s kostnadsfria nyhetsbrev? Direkt i din e-post!

Nyhetsbrevet Krigsmyter

Krigsmyter

Ta del av nya, anmärkningsvärda och överraskande militärhistoriska fakta om andra världskriget! Via det kostnadsfria nyhetbrevet Krigsmyter tar du del av tidigare stängda och hemliga krigsarkiv vilka avslöjar okända och oväntade militärhistoriska upptäckter om Andra Världskriget.

Nyhetsbrevet MILITÄRT!

MILITÄRT!

Vill du följa med i det senaste om aktuella militära händelser, vapen och förband? Anmäl dig då till det kostnadsfria nyhetsbrevet MILITÄRT!
Sergant Per Wallin guidar dig genom pansar, elitförband och svenska krigsdeltagare i modern tid. Läs mer, klicka på länken nedan!

Nyhetsbrevet Stormaktstid

Stormaktstid

Det kostnadsfria nyhetsbrevet Stormaktstid tar dig med på små färder bakåt i tiden, och låter krutröken tätna kring viktiga, spännande och avgörande händelser under den mest dramatiska perioden i Sveriges historia. Slagfältsarkeolog Bo Knarrström levererar lättlästa och tankeväckande artiklar direkt till din e-post!