Det finns en oskriven regel på SMB:s medlemsservice som jag gör mitt bästa för att leva upp till. Denna innebär att vi flickor alltid skall ha mer än ett glatt ord över till varje medlem! Jag har många gånger upplevt att detta smittar av sig, oftast är medlemmarna minst lika glada som oss flickor då vi avslutar samtalet!

För att bokleveranserna till medlemmarna skall fungera krävs det en stor mängd adressfiler. Jag håller ordning på dessa och uppdaterar systemet efterhand. Vidare har jag ansvar för betalningarna och skriver ut fakturorna som följer med varje bokpaket. Jag tycker att det är ett stimulerande arbete eftersom alla moment måste bli rätt. Först måste filerna kontrolleras och fakturorna skrivas ut, därefter måste de sorteras så att dem hamnar i rätt bokpaket. Det gäller verkligen att hålla tungan rätt i mun!

En förutsättning för att vi skall lyckas i vårt arbete är att det råder vad vi skämtsamt kallar en militär ordning på lagret. Utan en fungerande organisation skulle verksamheten snabbt kastas in i ett fruktansvärt kaos. Vi flickor brukar bli mycket stolta då vår hedersledamot Curt Johansson kommer på besök och inspekterar lagret. Han är den i styrelsen som har störst erfarenhet av militär förrådsverksamhet. Han brukar alltid ge lagerordningen högsta betyg och omdömet att en officer som förestår ett så fint lager bör bli befordrad omgående. Sådana ord värmer!   

Det är även väldigt roligt att få instruera styrelseledamöter och Raijas pojkar i truckkörning. Jag har sett en del lustigheter, men alla har än så länge gjort snabba och fantastiska framsteg. Det är så kul att se hur engagerade de är!

 

Diana och Gustaf von Hofsten förbereder en liten SMB-fest hos medlemsservice!

Du kan lita på att vi flickor gör vårt bästa för att du skall få den bästa servicen och att vi kämpar för att SMB skall bli ännu bättre! För att allt ska flyta ännu snabbare ber jag dig att ha ditt medlemsnummer tillgängligt då du kontaktar oss.

 
Med vänlig hälsning

Diana
Diana Kvarnebrink
Medlemsservice

Du har väl inte missat SMB:s kostnadsfria nyhetsbrev? Direkt i din e-post!

Nyhetsbrevet Krigsmyter

Krigsmyter

Ta del av nya, anmärkningsvärda och överraskande militärhistoriska fakta om andra världskriget! Via det kostnadsfria nyhetbrevet Krigsmyter tar du del av tidigare stängda och hemliga krigsarkiv vilka avslöjar okända och oväntade militärhistoriska upptäckter om Andra Världskriget.

Nyhetsbrevet MILITÄRT!

MILITÄRT!

Vill du följa med i det senaste om aktuella militära händelser, vapen och förband? Anmäl dig då till det kostnadsfria nyhetsbrevet MILITÄRT!
Sergant Per Wallin guidar dig genom pansar, elitförband och svenska krigsdeltagare i modern tid. Läs mer, klicka på länken nedan!

Nyhetsbrevet Stormaktstid

Stormaktstid

Det kostnadsfria nyhetsbrevet Stormaktstid tar dig med på små färder bakåt i tiden, och låter krutröken tätna kring viktiga, spännande och avgörande händelser under den mest dramatiska perioden i Sveriges historia. Slagfältsarkeolog Bo Knarrström levererar lättlästa och tankeväckande artiklar direkt till din e-post!