Hur du beställer

Bara hos SMB
De här tennsoldaterna finns bara hos SMB, och kan endast beställas av SMB:s medlemmar. Beställning läggs direkt i den digitala versionen av Pennan & Svärdet. Du loggar enkeln in på din digitala tidning på www.smb.nu.
Soldaterna tillverkas i en mycket liten upplaga, endast 500 exemplar/soldat. Vill du se till att just du ska bli ägare till serien, kanske framtidens antikviteter, slå till direkt för nu blir det skarpt läge om vem som hinner först till kvarn!

En soldat i månaden
När du bestämt dig för att beställa serien, får du en soldat varje månad tills du har alla 14 st.
Du kommer då att ha en historiskt korrekt samling miniatyrer iklädda svenska uniformer genom tiderna.
Varje soldat har ett unikt eldhandvapen. Därigenom får du en exposé över utvecklingen från flint-låsmusköt till AK-5.

Pris och leverans
Soldaterna kan beställas direkt i den digitala versionen av Pennan & Svärdet. Du loggar in i tidningen via inloggningsformuläret på www.smb.nu.
Du får en tennsoldat i månaden för 472 kr/styck. Tennsoldaterna samlevereras med eventuella övriga beställningar ur aktuell Pennan & Svärdet. Skulle du mot förmodan vilja säga upp prenumerationen så kan du göra det när som helst.

Fri returrätt och portosamordning!
Ja, du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Detta gäller samtliga soldater i serien.
Vi samordnar alltid utskicken av tennsoldatserien med ordinarie beställningar ur Penna & Svärdet. Med andra ord, aldrig mer än ett porto!

Ej medlem i SMB?
Som tidigare nämnt kan soldaterna endast beställas av medlemmar i SMB. Är du inte redan medlem är det dags nu! Det kostar ingenting att vara medlem - tvärtom, du får en hel del gratis. Läs mer om SMB här. Alla som går med i SMB får även ett introduktionspaket, se vilket paket du får här!